Mekaniska renoveringar - DynaMate Mekaniska renoveringar - DynaMate

Mekaniska renoveringar

Dela gärna sidan

Helrenovering för en säker drift

Vi utför renoveringar på bearbetade NC-maskiner med allt från plåt och lack till styrsystembyten och mekanisk renovering. En kostnadseffektiv lösning som ser till att dina maskiner presterar som de ska.  

Helrenovering
Vid en helrenovering går vi igenom hela maskinen. Komponenter som styrsystem, motorer, skalor, kablage och smörjsystem byts ut. I stort sett är det bara maskinens bädd och stativ som lämnas orörda.

I vårt specialinredda spindelrum renoverar vi en mängd olika spindlar, både motorspindlar och remdrivna spindlar, luft såväl som vätskekylda. Vi kan provköra och balansera spindlar upp till 22 000 rpm.

Vid helrenoveringar lämnar vi samma garanti som för en ny maskin. Renoveringen avslutas med acceptanstest för att verifiera att maskinen uppfyller gällande ISO-standard.

Om utförd riskbedömning visar att maskinen behöver CE-märkas, har vi möjlighet att utföra detta.

Vi kan även erbjuda mobil omslipning av spindelkrona. Vi kontrollerar alltid på plats hur omfattande skadorna är och kommer med ett förslag på lösning. Det kortar ner stilleståndstiden betydligt och håller ner kostnaderna då spindeln sitter kvar i maskinen under hela arbetet.

Mekaniska renoveringar

Kontakta mig

Nils-Göran Jensen

Gruppchef
Maskinservice & Mätteknik

nils-goran.jensen@dynamate.se

073-978 63 46

Dela gärna sidan