Aktuellt - DynaMate Aktuellt - DynaMate

Aktuellt

Nytillverkning av 77 år gammal reservdel till Sajo fräsmaskin

Vi arbetar med den senaste tekniken inom AI, vi använder oss av självlärande bildanalys, nyttjar modern robotik och avancerad mätteknik. Men ibland jobbar vi även med industri 0.1. Så var fallet när en kund ringde oss och var i behov av en reservdel till en Sajo fräsmaskin från 1947.

Vi söker Smidesmekaniker till Södertälje

Tröttnat på att fastna i en tråkig arbetsrutin? Vi söker nu fler smidesmekaniker för arbete både i verkstad och ute hos våra kunder, där spännande projekt väntar runt varje hörn.

Låt oss integrera: Mobile Industrial Robots

Vi är stolta över att vara Certified System Integrator åt Mobile Industry Robots för integration av deras AMR, Autonoma Mobila Robotar.

Vill du framtidssäkra din produktion? Besök DynaMate på Elmia Verktygsmaskiner!

14-17 maj välkomnar vi dig till Elmia Verktygsmaskiner – Nordens största affärsplats för produktion inom tillverkande industri. Vi står redo att presentera våra tjänster för framtidens industri. Vi ses i monter B08:10!

Reality Capture – Industriell Mätteknik för framtidens industri

Våra tjänster ger våra kunder en korrekt uppfattning om hur verkligheten faktiskt ser ut i deras anläggningar. Det finns en stor affärsmässig nytta av att veta istället för att anta.

Mekanisk delrenovering – Vi ger dina maskiner nytt liv

Vi ger dina maskiner nytt liv så du slipper dyra investeringar. Med våra tjänster inom mekanisk delrenovering får du en kostnadseffektiv leverans och säkerställer att dina maskiner presterar optimalt i många år framöver.

Vi söker Underhållsingenjör till Gävle/Dalaregionen

Om tjänsten

Som underhållsingenjör hos oss får du ett självständigt och utvecklande arbete med stor variation på arbetsuppgifter. Arbetet innebär att utveckla och förbättra våra kunders underhållsverksamheter med tillhörande utrustningar och anläggningar.

Att mäta stopptider och nyttjandegrad i realtid

Letar du efter ett snabbt och smidigt sätt att effektivisera din produktion? Då är vårt MUR-system något för dig. Systemet tar en förmiddag att installera, sedan får du en tydlig kartläggning av hur mycket tid som går åt i form av ställtid och stopp.

Kompetens för framtidens additiva tillverkning

Vi på DynaMate utbildar våra medarbetare hos Applikationscenter för additiv tillverkning hos RISE och står redo att utforska och driva på utvecklingen inom additiv tillverkning.

Vill du ha en mer hållbar produktion? Besök oss på Underhållsmässan!

Den 12-15 mars välkomnar vi dig till Sustainability Circles monter på Underhållsmässan i Göteborg. Där kommer vi bland annat demonstrera MUR, vårt produktions- och stopptidsmätningsystem för en effektivare och mer hållbar industri.