Vi välkomnar Mattsson Metal till DynaMate-familjen - DynaMate Vi välkomnar Mattsson Metal till DynaMate-familjen - DynaMate
Mattsson Metal

Vi välkomnar Mattsson Metal till DynaMate-familjen

1 april, 2022
Dela gärna sidan

Från och med den 1:e april tar vi över ansvaret för produktions- och fastighetsunderhållet hos Mattsson Metal i deras anläggning i Mora. Vårt uppdrag är att ytterligare driva utvecklingen mot Smart Maintenance och Industri 4.0.

Vi är stolta över att välkomna Mattsson Metal till DynaMate-familjen. När det kommer till varmpressade metalldetaljer av högsta kvalitet är Mattsson Metal en av de ledande företagen i Norden med en mycket stabil kundkrets inom bygg, fordon och strömförsörjning.

Ytterligare fokus på framtidens industri
Vårt ansvar för underhållet hos Mattsson Metal innebär att vi får möjlighet att utgå från vårt stora tekniska skafferi och vår breda kompetens inom Smart Maintenance och Industri 4.0. Ett fokus som ytterligare stärker vår gemensamma inriktning mot framtidens industri.

“Vi ser med spänning fram emot att tillsammans med Mattsson Metal skapa bättre förutsättningar för att kunna bidra till en hållbar framtid – Tillsammans utvecklar vi framtidens industri”
Pär Holmgren, VD DynaMate.

Pär Holmgren

Läs mer om våra tjänster inom Produktion & Underhåll.

Läs mer om Smart Maintenance och Industri 4.0.

Kontakta mig

Dela gärna sidan