Årets nätverkare för industriell hållbarhet - DynaMate Årets nätverkare för industriell hållbarhet - DynaMate

Årets nätverkare för industriell hållbarhet

18 januari, 2022
Dela gärna sidan

DynaMate är stolt styrelsemedlem av Sustainability Circle, en tankesmedja för smart underhåll och industriell hållbarhet. Tillsammans med medlemmar från några av Sveriges mest framträdande industrier har vi resonerat, diskuterat och inspirerat till fortsatt dialog och nya insikter kring framtidens industri. Nu är vi glada att vår VD Pär Holmgren blivit utnämnd till en av årets mest aktiva nätverkare.

Industriell hållbarhet är något DynaMate arbetat för sedan starten. Ett processorienterat arbete där nya insikter och behov stöts och blöts för att säkerställa att svensk industri har rätt förutsättningar för effektiv och hållbar produktion, idag såväl som i framtiden.

Med vår VD Pär Holmgren i spetsen har vi verkat för att sprida kunskap och berika oss med fler innovativa perspektiv via återkommande webinarium. Detta tillsammans med andra aktörer i syfte att utveckla lärandet och kunskapen kring “best practice” inom industrin.

“Det finns alltid något nytt att lära sig, både från andra aktörer och från forskningen. Det kommer finnas stora begränsningar i industrins fortsatta utveckling om vi inte försöker lösa utmaningarna tillsammans”
Pär Holmgren, VD DynaMate och styrelsemedlem Sustainability Circle.

Årets mest aktiva nätverkare

”DynaMate ger oss bra exempel på hur man praktiskt och handfast förbättrar produktiviteten i svenska verksamheter” säger Henric Widén, CEO Sustainability Circle som även har passat på att ställa några frågor kring utmärkelsen till vår VD Pär Holmgren.

Hur känns det att få utmärkelsen årets mest aktiva nätverkare?
–Sustainability Circle är ett bra forum att nätverka i och det är roligt att få en bekräftelse på ens insatser.

Vad är det du gillar mest med nätverket Sustainability Circle?
–Möjligheten att kunna ta till sig nya forskningsrön, hur industrin har gjort det i verkligheten och möjligheten att föra fram sin egen ståndpunkt och erfarenhet i sammanhanget.

Nätverkare som sticker ut lite extra
Utöver Pär Holmgren så har Sustainability Circle även utnämnt följande personer till mest aktiva nätverkare 2021:
Lars Wiber – Borealis
Peter Wikström – SCA Munksund

Vill du vara med och forma framtidens industri? Bli medlem i Sustainability Circle.


Läs också vår artikel om Smart industri för ökad produktivitet.

Läs mer om Smart maintenance

Kontakta mig

Dela gärna sidan