Vi söker Smidesmekaniker till Södertälje - DynaMate Vi söker Smidesmekaniker till Södertälje - DynaMate

Vi söker Smidesmekaniker till Södertälje

24 maj, 2024
Dela gärna sidan

Tröttnat på att fastna i en tråkig arbetsrutin? Vi söker nu fler smidesmekaniker för arbete både i verkstad och ute hos våra kunder, där spännande projekt väntar runt varje hörn.


Kort om tjänsten

Nu söker vi flera erfarna och engagerade smidesmekaniker som trivs med varierande arbetsuppgifter både i egen verkstad och på plats hos våra kunder. Du kommer att arbeta mot industri och värmeverk, från tillverkning och mekaniska arbeten till underhåll och maskinomställningar, varje dag bjuder på en ny utmaning och en chans att utvecklas i ditt yrke.

Vi värdesätter din kreativitet och problemlösningsförmåga, oavsett om du följer ritningar och skisser eller tar dig an uppdraget med en lösningsorienterad inställning. Med projekt av varierande storlek får du möjligheten att arbeta både i grupp, i par eller självständigt, vilket skapar en dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik


Kvalifikationer

ör att trivas och lyckas i rollen som smidesmekaniker hos oss behöver du ha en gedigen verkstadsteknisk utbildning, helst med inriktning på plåt och svets, eller en motsvarande eftergymnasial utbildning med godkända slutbetyg.

Vi ser gärna att du är kunnig inom svetsning med metoder som MMA och MAG, och att du har erfarenhet av heta arbeten samt säker användning av mobila arbetsplattformar.

Säkerhet är av yttersta vikt för oss, så det är viktigt att du har kunskap och erfarenhet av säkra lyft, fallskydd och andra relevanta säkerhetsföreskrifter.

Ett körkort av typ B är också en förutsättning för att kunna förflytta dig mellan olika arbetsplatser och utföra dina arbetsuppgifter effektivt.

Då kommunikation med kunder är en viktig del av arbetet, förväntas du kunna kommunicera flytande på svenska både i tal och skrift. Du kommer att ha ansvaret för enskild avrapportering mot kund, så det är viktigt att du är tydlig och korrekt i din kommunikation.


Meriterande

För att sticka ut och bli extra meriterande för rollen som smidesmekaniker hos oss, är det fördelaktigt att ha ett IW-diplom samt erfarenhet av TIG-svetsning. Att inneha ett truckkort klass B är också till stor fördel. Med dessa extra kvalifikationer är du väl rustad för att ta dig an utmaningarna och bidra till framgångsrika projekt i vår verksamhet.


Personliga kompetenser

I vår verksamhet är det centrala begreppet ”frihet under ansvar”, vilket innebär att du förväntas ta eget ansvar för att lösa problem och samtidigt upprätthålla goda relationer med våra kunder. Det krävs således en stark förmåga att kommunicera och samarbeta socialt. Vi söker dig som besitter en stark drivkraft och engagemang, och som tar fullt ansvar för att dina uppgifter, inklusive skriftliga rapporter, utförs inom angivna tidsramar.


Värderingar

Du delar även DynaMates grundvärderingar som är centrerade kring säkerhet, kvalitet, innovation och samverkan. Vi strävar efter att göra dessa värderingar till kärnan i allt vi gör och integrera dem i vårt dagliga arbete.


Ansökan

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer som innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Som slutkandidat kommer du även att få göra arbetsprov, personlighetstest samt test som mäter din problemlösningsförmåga.

Vi tillämpar provanställning!

Klar att ta steget mot en mer spännande och givande karriär som smidesmekaniker? Ansök nu och bli en del av vårt team!

Välkommen med din ansökan!Villkor
Anställningsform: Visstid
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast
Körkort: Personbil

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2024-06-09


Kontakta mig

Håkan Johnsson

Avdelningschef Mek, Plåt & Smide
Produktion & Underhåll

hakan.johnsson@dynamate.se

08-522 933 44

Maila mig

Dela gärna sidan