Varför ska vi ha ordning och reda på vår arbetsplats? - DynaMate Varför ska vi ha ordning och reda på vår arbetsplats? - DynaMate

Varför ska vi ha ordning och reda på vår arbetsplats?

11 september, 2019
Dela gärna sidan

”Med hjälp av DynaMate har vi fått en bra start på införandet av 5S i våra anläggningar i Mora och Orsa. Syftet är att ytterligare fokusera på ordning och reda, minimera onödigt arbete samt säkerställa säkra arbetsförhållanden”

Så uttalar sig Erik Gynt, regionchef Adven om DynaMates utbildning – 5S: Skapa ordning och reda på alla arbetsplatser. Konceptet 5S syftar till att besvara frågan “Varför ska vi ha ordning och reda på vår arbetsplats?” en mycket viktigt fråga för dagens industri.

“Ordning och reda är ett krav för att klara konkurrensen, det är viktigt att företag har rätt kunskap om hur de ska minimera tidsspill och effektivisera interna processer”

säger Jan Andersson, Divisionschef Produktion och Underhåll, DynaMate

Ordning och reda på alla typer av arbetsplatser

DynaMates utbildningskoncept 5S visar hur man skapar ordning och reda på alla typer av arbetsplatser. Utbildningen lämpar sig för alla, oavsett vilken verksamhet man arbetar i eller vilken roll man har som medarbetare.

Är du nyfiken på hur er verksamhet kan minimera tidsspill och effektivisera interna processer? Hör av dig till oss för ett mer information om 5S.

5S – En praktisk handbok för alla

DynaMates handbok 5S för alla – skapa ordning och reda på alla arbetsplatser, är en pedagogisk och effektiv (100 sidor med färgbilder). Boken innehåller praktisk vägledning samt exempel på mallar, checklistor, m.m.

Boken besvarar även frågorna ”varför 5S?” och ”varför ska vi ha ordning och reda på vår arbetsplats?”.

Läs mer om 5S och beställ boken

Kontakta mig

Jan Andersson

Verksamhetschef
Produktion & Underhåll, Ledningen

jan.andersson@dynamate.se

023-661 36 44

Maila mig

Dela gärna sidan