Våra medarbetare trivs! - DynaMate Våra medarbetare trivs! - DynaMate

Våra medarbetare trivs!

8 juni, 2021
Dela gärna sidan

Våra medarbetare trivs och det är vi väldigt glada över. För utan er är vi ingenting. Tack för ert engagemang, er kunskap och er feedback även på förbättringar. Vi tar dessa på fullt allvar och är motiverade att bli ännu bättre.

Att vår personal arbetar i en säker miljö, trivs i sitt team och har möjlighet att utvecklas är väsentliga punkter för att vi ska kunna leva upp till vår vision – tillsammans utvecklar vi framtidens industri. Därför blir vi extra glada när årets medarbetarundersökning visar att DynaMate får mycket bra betyg.

Vi genomför löpande och omfattande medarbetarundersökningar i syfte att säkerställa att våra medarbetare har rätt utvecklingsmöjligheter och trivs på sin arbetsplats.

Undersökningen genomförs av av Defgo och omfattar allt från arbetsmotivation och kompetensutveckling till arbetsmiljö och trivsel. Undersökningen visar att vi har som arbetsgivare har blivit bättre på samtliga områden. 

Resultat medarbetarundersökning 2021

Snittvärdet för resultatet för Defgo:s undersökningar ligger på 3,5. DynaMate ligger över 4.

Det är en positiv boost att få bekräftat att vi är en bra arbetsplats och att vi fortsätter att stiga i våra medarbetarundersökningar. Vi vet vad vi gör rätt och har nu fått ytterligare värdefull input om hur vi kan bli en ännu bättre. Vi har siktet ställt på att vara en av de bättre arbetsgivarna inom svensk industri.”

Pär Holmgren, VD DynaMate.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team?
Välkommen att göra en allmän ansökan.

“Jag känner att jag har tryggheten och stödet att fatta egna beslut och lära mig nya saker under resans gång”
Anders Frost, Avdelningschef Mora
Läs mer

Kontakta mig

Dela gärna sidan