Vad tror du om framtidens industri? - DynaMate Vad tror du om framtidens industri? - DynaMate

Vad tror du om framtidens industri?

6 augusti, 2018
Dela gärna sidan

Arvid och Axel är 8 respektive 6 år gamla. De bor tillsammans med sin lillasyster Klara och sina föräldrar i ett hus utanför Stockholm. Arvids största intresse är fotboll och Axel gillar matlagning.

Arvid: I framtidens så hoppas jag att det kommer mer miljövänliga bilar, för då kan vi leva bättre. Jag vill också ha mer godis!
Axel: Jag vill ha godare chips och snabbare tåg.

Jari Viitala är verksamhetschef på Coop i Södertälje Centrum. Han drivs av möjligheten att utveckla verksamhet såväl som medarbetare och engagerar sig gärna i frågor som leder till nya möjligheter och positiv förändring.

– Jag tror att framtidens industri kommer att handla mycket om automation, och att det kommer leda till en bättre arbetsmiljö inom olika verksamheter. Som sagt, mycket automation, saker förenklas och effektiviseras.

Läs mer om våra tjänster inom Automation.


Framtidens industri – En viktig fråga

Vi lever i en värld av ständig utveckling där nya innovationer ser dagens ljus och ger oss ytterligare perspektiv på vårt samhälle. Industrin spelar en stor roll i denna utveckling. Vi på DynaMate funderar ofta på hur vi tillsammans formar framtidens industri, därför ställer vi frågan: Vad betyder framtidens industri för dig?

Vi vill gärna ta del av dina tankar. Skicka ett mail med en kort presentation samt dina kontaktuppgifter till: marknad@dynamate.se


Tillsammans utvecklar vi framtidens industri
–Vi gör skillnad

Dela gärna sidan