Vad innebär framtidens industri för dig? - DynaMate Vad innebär framtidens industri för dig? - DynaMate

Vad innebär framtidens industri för dig?

15 maj, 2018
Dela gärna sidan

Sofia Vahlne arbetar sedan 13 år tillbaka som Head of Labour Affairs inom HR på Scania. Hon är specialist inom arbetsförhållanden och arbetsrätt samt brinner för att främja människors möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget.

–Framtidens industri betyder möjligheter att analysera stora datamängder för att förbättra produkter och tjänster, men även vårt sätt att vara arbetsgivare. Det kan handla om att stötta chefer i arbetet med leverans och välmående i sina grupper. Framåt ser jag många spännande möjligheter och förändringar.

Pär Holmgren, VD DynaMate, har ett stort intresse för innovation och vill vidga perspektivet på hur man arbetar med befintliga processer inom industrin. Visionen är att synliggöra möjligheter och frigöra handlingskraft för att tillsammans med DynaMates kunder utveckla framtidens industri.

–Digitalisering och automatisering kommer inte enskilt att lösa utmaningarna som svensk industri står inför. Man kommer att behöva ta in samhällsutveckling och medarbetarperspektiv på ett mycket större sätt än man har gjort tidigare. Gör vi det så kommer vi att få en fantastiskt blomstrande svensk industri.


Framtidens industri – En viktig fråga

Vi lever i en värld av ständig utveckling där nya innovationer ser dagens ljus och ger oss ytterligare perspektiv på vårt samhälle. Industrin spelar en stor roll i denna utveckling. Vi på DynaMate funderar ofta på hur vi tillsammans formar framtidens industri, därför ställer vi frågan: Vad betyder framtidens industri för dig?

Vi vill gärna ta del av dina tankar. Skicka ett mail med en kort presentation samt dina kontaktuppgifter till: marknad@dynamate.se

Tillsammans utvecklar vi framtidens industri
–Vi gör skillnad

Dela gärna sidan