Större projekt tack vare nya lokaler i Värnamo - DynaMate Större projekt tack vare nya lokaler i Värnamo - DynaMate
ABB Robot - DynaMate Värnamo

Större projekt tack vare nya lokaler i Värnamo

13 mars, 2020
Dela gärna sidan

I februari invigde DynaMate sina nya lokaler i Värnamo, vilket innebär att verksamheten nu är ännu bättre rustad för mer omfattande och komplexa automationsprojekt.
– Nu har vi allt under samma tak säger verksamhetsansvarige Lars Davidsson.

De nya lokalerna innebär bl.a. utökad takhöjd och en större verkstad vilket i sin tur möjliggör mer omfattande projekt. Exempelvis kan DynaMate nu ta sig an stora och avancerade retrofit-projekt utan att hyra varken lokal eller utrustning från extern part. Allt görs nu direkt på plats.

Magnus Hagman
Magnus Hagman

“Vi kan köra in lastbilar för avlastning direkt i lokalen och ta oss an tillverkning av 15 ton tunga maskindelar i våra egna verkstäder. Det känns väldigt bra med ändamålsenliga lokaler. Nu är vi verkligen rustade för framtidens industri”
Säger Magnus Hagman, Hårdvarukonstruktör.

Adress: Lekelundsvägen 1, Värnamo
Area: 1000 kvadratmeter
Projekt: AutomationStyrsystem, Styrsystembyte PLC/NCPLC programmering, ElkonstruktionMekaniska renoveringar.

Välkommen till Värnamo

På Lekelundsvägen 1 i Värnamo genomför DynaMate, skräddarsydda automationslösningar för flertalet aktörer inom svensk industri. Inte sällan rör det sig om övergripande retrofit-projekt där äldre maskiner uppgraderas med nya styrsystem och komponenter samt optimeras för framtida produktionsförhållande. 

Tjänsterna innebär stora fördelar för kunderna då optimering av befintlig maskin många gånger är mycket lönsamt i relation till en nyinvestering.

Lars Davidsson
Lars Davidsson

“Med våra nya lokaler är vi rustade att ta oss an fler och större uppdrag vilket innebär att vi kan hjälpa industrin att få ut det mesta av sina gamla maskiner, med betydande ekonomiska och miljömässiga besparingar som följd” 
Säger Lars Davidsson, Verksamhetsansvarig.

Skräddarsydda lösningar för din verksamhet

DynaMate hjälper dig med dina automationsprojekt med skräddarsydda lösningar för din industri. Vi erbjuder dig alternativ som är optimala utifrån pris och prestanda.

Tillsammans utvecklar vi framtidens industri.

Läs mer om vår tjänster inom Automation.

Dela gärna sidan