Om vi säger framtidens industri, vad svarar du då? - DynaMate Om vi säger framtidens industri, vad svarar du då? - DynaMate

Om vi säger framtidens industri, vad svarar du då?

12 april, 2018
Dela gärna sidan

Jowan Österlund, CEO Biohax International, specialist på teknik som optimerar interaktionen mellan människan och vår digitala omgivning. Jowan är världsledande installatör av biochip som används inom b.la. finansteknologin, industrin och transportsektorn.

– Framtidens industri innebär att eliminera “human error” och att med digitalisering verifiera att rätt person använder rätt verktyg och maskiner. Automatisering, effektiviserade flöden och inte minst mindre miljöpåverkan.

Elin jobbar som konsultchef på Academic work och hjälper företag att växa genom och hitta rätt kompetens inom IT.

– Framtidens industri kommer att behöva se väldigt annorlunda ut jämfört med hur den ser ut idag. Vi kommer inte att kunna producera lika mycket, utan kommer att behöva lägga mycket större fokus på återvinning av det som vi tillverkar. Sen kommer utvecklingen att fortsätta i den takt som idag. Vi kommer att ha självkörande bilar och robotar som kommer kunna utföra många av de arbeten som vi människor utför idag. Därför kommer jobben att behöva utvecklas i takt med tekniken.

Franca Huber, studerar dans, sång och teater vid Kulturama grundskola. Hon är nyfiken och engagerar sig gärna i samhällsfrågor.

– I framtiden tror jag att vi kommer att ha förstått vikten av att ta hand om våra resurser och att vi måste ta tillvara på hur vi framställer vår energi. Vi måste tänka att det ska vara hållbart, det tror jag kommer att vara en självklarhet för oss i framtiden. Jag tror att framtidens industri är hållbar.


Framtidens industri – En viktig fråga

Vi lever i en värld av ständig utveckling där nya innovationer ser dagens ljus och ger oss ytterligare perspektiv på vårt samhälle. Industrin spelar en stor roll i denna utveckling. Vi på DynaMate funderar ofta på hur vi formar framtidens industri tillsammans, därför ställer vi frågan: Vad betyder framtidens industri för dig?

Vi vill gärna ta del av dina tankar. Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att medverka i nästa video.

Skicka ett mail med en kort presentation samt dina kontaktuppgifter till: marknad@dynamate.se


Tillsammans utvecklar vi framtidens industri
– Vi gör skillnad

Dela gärna sidan