Möt en av våra anställda - Robin Jansson - DynaMate Möt en av våra anställda - Robin Jansson - DynaMate
Robin Jansson

Möt en av våra anställda

Dela gärna sidan

Nya utmaningar, problemlösning och möjlighet att utveckla framtidens industri.

Robin Jansson arbetar som programmerare på DynaMate i Värnamo. Han har hand om intelligensen i maskinerna och hjälper kunden optimera sin produktion. Att hitta nya lösningar på utmanande problem är en av huvudanledningarna till att Robin blev programmerare inom industrin.

Robin Jansson
Programmerare Värnamo.
DynaMate utför bland annat PLC Programmering.

– Det är spännande att utmana sig själv och klura ut nya lösningar på kundernas problem. Här är ingen dag den andra lik och det är ju det som är det bästa med yrket. Det finns alltid något nytt att upptäcka.

I nära samarbete med kund ansvarar Robin för att nya och befintliga maskiner utrustas med hårdvara som sedan kodas för att maskinen ska lösa olika specifika problem.

–  Jag lockas verkligen av möjligheten att få vara med i utvecklingen av framtidens industri och hjälpa våra kunder ta deras produktion till nästa steg.

Möjligheten att arbeta hos en väletablerad industriaktör med ett brett spektrum av kunder lockade Robin till DynaMate.

“Det känns bra att arbeta på ett företag med “allt under samma tak”. Sedan start har jag fått ett mycket positivt intryck av mina kollegor. Det är en härlig känsla här och det finns alltid något att ta tag i. Jag stortrivs!”


Läs också om PLC Programmering, Maskinservice (CNC maskiner), CNC


Dela gärna sidan