Möt en av våra anställda - Anders Frost - DynaMate Möt en av våra anställda - Anders Frost - DynaMate

Möt en av våra anställda

Dela gärna sidan

Omväxlande arbetsuppgifter, goda möjligheter till personlig utveckling och frihet under ansvar.

Anders Frost arbetar som avdelningschef i Mora och ansvarar för arbetsfördelning och daglig drift. Omväxlingen i arbetet tycker Anders är en spännande utmaning.

Anders Frost
Anders Frost
Avdelningschef Mora

– På DynaMate får jag engagera mig i många olika typer av arbetsuppgifter. Från att ena stunden vara ute i fabrik till att i nästa stund sammanställa en offert till en samarbetspartner i Italien. Omväxlingen gör arbetet mer spännande och utvecklande. Man lär sig hela tiden.

Förutom fördelning och uppföljning av arbetsordrar innebär Anders arbete även att främja medarbetarnas utveckling.

– Det är inte bara maskiner utan arbetet handlar i första hand om människor. Att skapa rätt förutsättningar för både medarbetare och kunder är viktiga uppgifter som skapar värde till arbetsrollen.

Anders har sedan unga år arbetat inom industrin, att han hamnade på DynaMate känns för honom som lite av en självklarhet.

– Har du ett intresse för svensk industri känns DynaMate som en självklar arbetsgivare. Här får du möjlighet att lära dig mycket om många olika områden. Vi utför ett brett spektrum av uppgifter vilket ger stor potential till utveckling i yrkesrollen. Det är ett jobb som du aldrig tröttnar på.

– Här ges frihet under ansvar vilket gör att jag trivs bra hos DynaMate. Jag känner att jag har tryggheten och stödet att fatta egna beslut och lära mig nya saker under resans gång.

Anders ser fram emot att vara en del av DynaMate:s fortsatta utvecklingsresa.

– Jag trivs jättebra. Här blir jag kvar tills pensionen!

Dela gärna sidan