Möt en av våra anställda: Johan Edbom - DynaMate Möt en av våra anställda: Johan Edbom - DynaMate

Möt en av våra anställda: Johan Edbom

17 maj, 2022
Dela gärna sidan

Från kund till anställd. Från beställare till den som ser till att allt rullar. Johan Edbom är ny på jobbet!

– Jag har arbetat på FM Mattson i Mora i 25 år. De senaste åren som produktionsledare i gjuteriet. Vi hade många projekt tillsammans med DynaMate och längs vägen blev jag nyfiken på annat. Tankarna på att testa något annat väcktes på riktigt under arbetet med MUR-systemet. Tillfället och möjligheten kom upp och jag tog den.

Nu är Johan Edbom anställd på DynaMate och arbetar som avdelningschef för produktion och fastighetsunderhåll hos Mattsson Metal i Mora. DynaMate har tagit över underhållet hos kunden Mattsson Metal och nu är det Johan Edbom som är på plats.

Det känns väldigt roligt att vara på plats här. Nu är det jag som ska vara serviceminded och få allt att fungera. Nu är jag på andra sidan, så att säga, och trivs väldigt bra med det. Jag gillar verkligen kontakten med kunderna och problemlösningen, att få arbeta med att verksamheten ska rulla på så effektivt som möjligt. Självklart är det mycket nytt att lära på ett nytt jobb. Men jag känner mig väl omhändertagen och har fått väldigt bra stöd från DynaMate i min nya roll!

Vill du vara med och utveckla framtidens industri?
Vi växer och söker nya medarbetare för diverse olika uppdrag. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter hos framstående aktörer inom Svensk industri.
Läs mer

Dela gärna sidan