Framtidssäkra din produktion med kollaborativ robot - DynaMate Framtidssäkra din produktion med kollaborativ robot - DynaMate
Universal Robots, SE Automation

Framtidssäkra din produktion med kollaborativ robot

4 december, 2023
Dela gärna sidan

Svensk industri har höga omkostnader för produktion. Samtidigt är det en utmaning att få tag på kompetent arbetskraft. Med en kollaborativ robot kan du snabbt öka din produktivitet, få en konsekvent kvalitet och samtidigt ta bort svåra och monotona arbetsmoment. En investering som både gynnar ekonomin och arbetsmiljön. Framtidssäkra din produktion med kollaborativ robot
– Vi hjälper dig hela vägen!

Som certifierad systemintegratör åt bl.a. Universal Robots erbjuder vi allt från programmering och reparation till simulering, omprogrammering och nyproduktion. Du får en skräddarsydd robot-lösning för din produktion.

helhetsleverantör inom industriell robotik

“En investering i en robot är i snitt betald inom ett år”
Magnus Hagman, Projektledare DynaMate Värnamo.


Upptäck möjligheterna med kollaborativ robot

En kollaborativ robot, även känd som ”Cobot”, är designad för att jobba sida vid sida med din personal. Du kan tryggt interagera och arbeta tillsammans med roboten på en gemensam arbetsyta. Inga krångliga avgränsningar eller skyddsnät behövs och integrationen kan enkelt skräddarsys för dina specifika produktionsbehov. 

Se när med Karl från SE Automation berättar mer om de många möjligheterna med en kollaborativ robot från Universal Robots:


Robotik för alla behov

Vi är certifierade integratörer åt ABB och Universal Robots samt arbetar med alla typer av robotar från alla stora leverantörer. Vårt främsta fokus är att effektivisera din produktion på ett hållbart och ekonomiskt sätt. Det kan exempelvis gälla modernisering av befintlig robotcell eller kvalitetssäkring med hjälp av kollaborativ robot. Dina problem är våra lösningar.

“Bra kunskap och bra grejer ger en stabil automation!”
Anders Eriksson, Regional Sales Manager, Gripping ,SCHUNK Intec AB


Vi effektiviserar din industri

Är du i behov av att effektivisera din industri är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi besöker dig gärna för att göra en initial analys på plats. Därefter gör vi en layout och med hjälp av simulering tar vi fram en färdig lösning. Du som kund är med under hela processen och inspekterar lösningen innan den tas i bruk.

“Hör av dig till DynaMate!
De är superduktiga med att hjälpa dig med dina industriella problem”

Karl Ericsson, Chief Technology Officer SE Automation

Universal Robots

Läs mer om våra tjänster inom robotik

Kontakta mig

Magnus Hagman

Projektledare
System & Automation, Maskinservice & Mätteknik

magnus.hagman@dynamate.se

072 566 04 01

Maila mig

Dela gärna sidan