Framtidens industri: Vad innebär det? - DynaMate Framtidens industri: Vad innebär det? - DynaMate

Framtidens industri: Vad innebär det?

12 oktober, 2018
Dela gärna sidan

Malte är 10 år gammal och bor med sina två yngre bröder och föräldrar i ett hus i utkanten av Stockholm. Han spelar gärna golf, pingis och gör väldigt goda tårtor.

-Jag tror att vi i framtiden kommer att vara mycket mer rädda om miljön, eftersom då vet vi hur mycket den påverkar jorden och alla djur. Jag tror inte att vi kommer att köra bilar, de kommer att vara självkörande…eller så åker vi inte ens bilar utan gör något ännu coolare. Men jag tror att de fortfarande kommer att gå på el. Sen tror jag absolut att skolan kommer att vara mycket mer digital, med mer tekniska saker.

Elin jobbar som konsultchef på Academic work och hjälper företag att växa genom och hitta rätt kompetens inom IT.

– Framtidens industri kommer att behöva se väldigt annorlunda ut jämfört med hur den ser ut idag. Vi kommer inte att kunna producera lika mycket, utan kommer att behöva lägga mycket större fokus på återvinning av det som vi tillverkar. Sen kommer utvecklingen att fortsätta i den takt som idag. Vi kommer att ha självkörande bilar och robotar som kommer kunna utföra många av de arbeten som vi människor utför idag. Därför kommer jobben att behöva utvecklas i takt med tekniken.

Framtidens industri – En viktig fråga

Vi lever i en värld av ständig utveckling där nya innovationer ser dagens ljus och ger oss ytterligare perspektiv på vårt samhälle. Industrin spelar en stor roll i denna utveckling. Vi på DynaMate funderar ofta på hur vi tillsammans formar framtidens industri, därför ställer vi frågan: Vad betyder framtidens industri för dig?

Vi vill gärna ta del av dina tankar. Skicka ett mail med en kort presentation samt dina kontaktuppgifter till: marknad@dynamate.se


Tillsammans utvecklar vi framtidens industri
–Vi gör skillnad

Dela gärna sidan