Få 150 000 kronor i automationscheckar från Tillväxtverket - Få 150 000 kronor i automationscheckar från Tillväxtverket -
CNC-lösning: ABB-robot, ABB-robot med gripdon av DynaMate

Få 150 000 kronor i automationscheckar från Tillväxtverket

24 mars, 2023
Dela gärna sidan

Är din verksamhet i behov av att öka produktionen med hjälp av automatisering eller robotisering? Nu kan du söka ekonomiskt stöd i form av automationscheckar från Tillväxtverket. DynaMate är certifierad integratör av robotar och erbjuder automationstjänster för framtidens industri. Vi hjälper dig hela vägen och du har möjlighet att ansöka om kompensation för 50-75 procent av totala projektbudgeten, eller max 150 000 kr.

Automationscheckar från Tillväxtverket ska användas för externa kostnader, exempelvis tekniska utredningar från integratör, systemleverantör och konsult som arbetar för att förbereda för dina automationslösningar.

Automationscheckarna avser inte direkta investeringar i robotar, utan är till för att minska den tekniska och/eller ekonomiska risken för att underlätta inför kommande investeringar.

“Du som kund ansöker om automationscheckar för att få stöd till förstudie hos Tillväxtverket . Vi som leverantör gör och presenterar förstudien. Är du som kund nöjd och vill gå vidare kan vi starta projektet direkt genom att tillverka och beställa komponenter.”
Magnus Hagman, Projektledare DynaMate.

Din helhetsleverantör inom industriell robotik och automation

Vi erbjuder allt från programmering och reparation till simulering, omprogrammering, och nyproduktion. Utifrån dina specifika behov levererar vi en skräddarsydd lösning för att effektivisera din produktion – En investering som i snitt är betald inom ett år.

Se när Magnus berättar hur vi effektiviserar Joma:s produktion:

Läs mer om våra tjänster inom System & Automation

Läs mer om vår tjänst Robotik

Kontakta mig

Magnus Hagman

Projektledare
System & Automation, Maskinservice & Mätteknik

magnus.hagman@dynamate.se

072 566 04 01

Maila mig

Dela gärna sidan