DynaMate förvärvar INTEC Industri AB:s Reality Capture DynaMate förvärvar INTEC Industri AB:s Reality Capture
DynaMate förvärvar INTEC Industri AB:s Reality Capture

DynaMate förvärvar INTEC Industri AB:s Reality Capture

12 februari, 2024
Dela gärna sidan

DynaMate AB förvärvar Reality Captures verksamhet i Falun. Reality Capture levererar tjänster inom avancerad mätning till en bred kundbas inom svensk industri.

Förvärvet, som formellt genomförs den 12 februari 2024, innebär att DynaMate växer med fyra medarbetare och ytterligare stärker sin position inom avancerad mätning, som en kompetent och stabil rådgivare till svensk industri.

– Vi är glada och stolta över att Reality Capture nu blir en del av DynaMate. Vi är imponerade av den specialistkompetens
som finns inom verksamheten, inte minst kunskapen inom laserskanning, och att i kombination med olika mätmetoder skapa största kundnytta. Tillsammans stärker och
breddar vi vårt kunderbjudande och vi ser många positiva affärsmöjligheter.
Vi ser fram emot resan tillsammans!
säger Pär Holmgren, VD på DynaMate AB.

Pär Holmgren, VD DynaMate AB

Innovativa och teknikdrivna lösningar

Med förvärvet utökar vi våra innovativa och teknikdrivna lösningar för att skapa digitala modeller och visualiseringar av fysiska platser, objekt och fastigheter. Genom 3D-laserskanning och andra metoder kommer DynaMate att erbjuda design, planering, underhåll, och möjligheten att skapa nya ritningar om befintliga inte stämmer.


Mättjänster för framtidens industri

DynaMate levererar tjänster inom avancerad mätning till en bred kundbas inom svensk industri. Våra tjänster omfattar alla områden inom industrin inklusive maskin- och linemätning.

Läs mer om våra tjänster inom industriell mätteknik & geometrisäkringAffärsområde Industriell Utveckling – en del av Enerco Group
Industriell Utveckling erbjuder hållbara tjänster mot svensk industri och är ett av de största industritjänsteföretagen i Sverige med ca 220 anställda och en omsättning på ca 300 miljoner kronor. 

Våra hållbara tjänster möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet inom ett flertal områden mot svensk industri. Vi bedriver verksamhet över hela Sverige inom System & Automation, Produktion & Underhåll, Mätteknik & Maskinservice samt Mekanik. 

Enerco Group erbjuder högkvalitativa teknik- och underhållstjänster för industrin. Koncernen finns på ca tjugofemtalet orter och har omkring 1000 medarbetare.


Kontakta mig

Dela gärna sidan