Division Installation får ny arbetsgivare - DynaMate Division Installation får ny arbetsgivare - DynaMate
Instalco Sverige AB

Division Installation får ny arbetsgivare

16 april, 2019
Dela gärna sidan

Division Installation övergår till nya ägare, Instalco Sverige AB, som tar över verksamheten den 1 maj 2019.

De verksamheter som omfattas är El, Rör samt Ventilation i Södertälje, med 
totalt 53 medarbetare.

Pär Holmgren, vd på DynaMate är mycket nöjd över att ha landat affären med Instalco. 
– Det känns mycket positivt att verksamheten övergår till Instalco, som är ett ledande installationsföretag och nu kommer att fortsätta utvecklingen av verksamheten.

Instalco är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, el, ventilation, kyla och industri. Instalco omsätter 4 miljarder och har 2 000 medarbetare i ett 50-tal bolag i Norden. I maj 2017 börsnoterades Instalcos aktie på Nasdaq Stockholm

–  Division Installation, som nu blir en del av Instalco, förstärker och utvecklar vårt erbjudande inom både industri- och byggsektorn. Vi letar efter duktiga företag så medarbetarnas kompetens inom el, rör och ventilation blir ett välkommet tillskott till vår verksamhet, säger Per Sjöstrand, koncernchef för Instalco AB.


DynaMate erbjuder tjänster som möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet för flertalet områden mot svensk industri. Vi bedriver verksamhet inom tre områden, System & Automation, Maskinservice & Maskinsäkerhet samt Produktion & Underhåll över hela Sverige. DynaMate är ett av de största företagen i Sverige med ca 200 anställda och med en omsättning på ca 300 miljoner kronor. Det är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB.


Läs mer om tjänsten Robotik

Dela gärna sidan