Robotlyftet

Dela gärna sidan

Tillväxtverket har i samarbete med Swira tagit fram konceptet: Robotlyftet. Syftet är att hjälpa svensk industri framåt när det gäller teknik och kunskap. DynaMate är certifierad och rekommenderad systemintegratör av Robotlyftet med lång erfarenhet av att automatisera svensk industri.

Robotlyftet ger er inom svensk industri en fantastisk möjlighet att på ett fördelaktigt sätt ta ett stort steg framåt genom att höja tekniknivån och automationsgraden. Konceptet är anpassat för små och medelstora företag där Robotlyftet kan hjälpa till med bl.a. finansiering, utbildning och coachning.

150 000 :- i bidrag 

Som certifierad och rekommenderad systemintegratör av Robotlyftet hjälper vi er att ta fram en förutsättningsstudie. Utifrån denna studie har ni möjlighet att söka en automationscheck från Robotlyftet på upp till 150 000 kronor för en fördjupad analys om möjligheterna till ökad automatisering eller robotisering. 

Hur går det till?

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss. Vi bokar en träff och går igenom era frågeställningar. Därefter återkommer vi med ett preliminärt förslag. 

Önskar ni gå vidare med vårt förslag, ansöker ni om automationscheck från Robotlyftet.

När automationschecken är beviljad startar vi projektet.


  *obligatorisk

  Tillsammans utvecklar framtidens industri!

  Läs mer:

  Swira – Robotlyftet
  Tillväxtverket – Robotlyftet
  Robotlyftet – Ansökan om automationscheckar

  Har du frågor?

  Kontakta mig

  Kenneth Glennemo

  Verksamhetschef
  Automation, Maskinservice, Ledningen

  kenneth.glennemo@dynamate.se

  070-585 15 44

  Dela gärna sidan