Peter Ilar

Säljresurs Peter Ilar -Utveckling är framtidens industri

14 november, 2020
Dela gärna sidan

Vi välkomnar Peter Ilar som säljresurs och ansvarig för arbetsledningen i Falun. Peter har tidigare axlat rollen som fackordförande inom IF Metall och berikar nu DynaMate med sitt engagemang för utveckling, ledarskap och framåtanda.

– Efter 10 år som fackordförande kände jag mig redo för nya utmaningar. Jag har alltid velat arbeta med försäljning inom industrin och har en långtgående relation med DynaMate – Det är jag väldigt glad över.
Säger Peter

På vårt kontor i Falun är Peter fullt sysselsatt med att fördela resurserna efter kundernas behov och öka försäljningen samt utvecklingen av våra tjänster.

– Vi är redan igång med att nyanställa för att möta upp efterfrågan och öka vår närvaro ute hos befintliga och potentiella kunder. Här händer det grejer och man känner verkligen framåtandan.

I Falun med omnejd hjälper vi våra kunder att effektivisera deras tillverkning genom kundanpassade och specialiserade helhetslösningar inom produktion och underhåll samt maskinservice. Här spelar digitaliseringen och “Smart Industri” en viktig roll genom att bidra till synergieffekter mellan mekanik och teknik.

– Alla pratar om digitalisering, men hur tillämpas den i praktiken? Det är en fråga vi hjälper våra kunder att besvara. Ett exempel är MUR-boxen som hjälper kunden att automatisk rapportera stopp i produktionen och öka effektiviteten – genom att på ett enkelt sätt visualisera var det finns brister som behöver åtgärdas. Detta på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt.

– Tillsamman med vår kompetens inom underhåll kan vi med MUR som digital lösning erbjuda ett helhetskoncept som tar kunden till nästa nivå. Möjligheten att arbeta med människa, maskin och data är en mycket spännande utveckling. Vi går från att skruva till att bearbeta information och föreslå åtgärder på ett sätt som utvecklar hela kundens verksamhet.

– Här är det även viktigt för oss att knyta specialiserade samarbetspartners inom digitala tjänster såsom Artificiell Intelligens till oss. Samtidigt som vi själva arbetar internt med ständig utveckling och förbättringsprocesser. I detta arbete har vi redan kommit en bra bit på vägen.

DynaMate har en spännande resa framför sig med fokus på ökad digitalisering, fortsatt specialisering och utveckling av våra medarbetare.

– Jag ser verkligen fram emot att växa tillsammans med DynaMate. Framåtandan inom bolaget ger utrymme för att både utvecklas på ett personligt plan och att utvecklas tillsammans med våra kunder. Utveckling är framtidens industri.

Läs mer

Kontakta mig

Peter Ilar

Arbetsledning/Projektledning
Produktion & Underhåll

peter.ilar@dynamate.se

023-661 36 47

Maila mig

Dela gärna sidan