Pernilla Renman

Platschef Pernilla Renman – Tekniken är till för människan

17 september, 2020
Dela gärna sidan

Vi välkomnar Pernilla Renman till rollen som platschef för vår verksamhet i Falun. Pernillas yrkesliv präglas av en stor nyfiken för teknik och ett varmt intresse för mänskliga relationer. Med en bred kompetens och stor erfarenhet från industrin fortsätter hon nu resan tillsammans med DynaMate.

–Jag känner verkligen en stor glädje i att vara en del i DynaMate och gå framåt tillsammans med medarbetare, kollegor, kunder och intressenter säger Pernilla.

Pernilla är utbildad elektroingenjör med bl.a. en bakgrund som vibrationsanalystekniker, försäljningsingenjör och underhållschef. Hon har dessutom arbetat med kompetensutveckling och ser sig själv som en mycket nyfiken person som trivs bäst när hon får lösa problem och vara med och bidra till utveckling av individ, teknik och verksamhet.

–Att tillsammans med kunden få klura på nya och bättre sätt att lösa deras specifika behov är en spännande utmaning. Jag får nu bredda min kompetens och det berikar verkligen livet – att få vara med, anta utmaningar och utvecklas, lära nytt och möta människor och teknik, där tekniken skall finnas till för människan. Det är vår uppgift att få det mänskliga och det tekniska att arbeta tillsammans på bästa sätt.

DynaMates verksamhet i Falun levererar tjänster inom Produktion & Underhåll i syfte att öka produktivitet och effektivitet i våra kunders anläggningar. 

Läs mer om DynaMate Produktion & Underhåll.

Dela gärna sidan