DynaMate söker Platschef i Falun

19 oktober, 2021
Dela gärna sidan

Vill du vara med och utveckla framtidens industri? Som platschef för DynaMate i Falun får du möjlighet att jobba med verksamhetsutveckling, värdebaserat ledarskap och att leverera hållbara tjänster mot svensk industri.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i divisionens ledningsgrupp, där du förväntas bidra till verksamhetens utveckling och du rapporterar till Divisionschefen i regionen. Fokus kommer att ligga på att du tillsammans med ditt team skapar tillväxt i regionen. Vi har en öppen företagskultur med korta beslutsvägar där du motiveras av att se andra medarbetare växa. Vi erbjuder en självständig och utvecklande arbetsroll med stor variation där du planerar, leder och samordnar verksamheten inom det egna ansvarsområdet:

  • Följer upp och utvärderar verksamheten mot uppsatta mål.
  • Vidtar eller föreslår åtgärder vid avvikelser.
  • Bedömer medarbetarnas arbetsinsatser och rekryterar medarbetare.
  • Utreder organisations- och arbetsformer, resurskrav och utbildningsbehov.  

I Falun finns en mindre verkstad samt kontor. Verksamheten levererar tjänster inom Maskinservice, Automation & industriomställningar. Rollen som platschef innebär att du har ansvar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och resultat. Vi fokuserar i väldigt hög grad på att vara och verka i verkligheten. Vi producerar resultat som gör skillnad.

Profil för tjänsten
Du är engagerad med ett närvarande ledarskap som utvecklar våra medarbetares kompetens och motivation. Du sätter kunden i fokus och är lyhörd för deras behov, planerar och leder verksamheten.

Vidare söker vi dig som är en positiv, målmedveten och flexibel ledare. Du skapar lagkänsla i gruppen och har lätt för att motivera medarbetarna. Att kunna prioritera och ta beslut är en viktig del för att lyckas.

Tjänsten ställer krav på affärsmässighet och entreprenörskap samt förmåga att lära ut och coacha för att skapa förståelse och engagemang.
Flerårig erfarenhet som chef eller ledare i kombination med ingenjörsutbildning.
Bakgrund och erfarenhet från verkstadsindustrin är en merit.
Vi förväntar oss att du har stor erfarenhet av Word och Excel, talar och skriver svenska flytande och har goda språkkunskaper i engelska.
B-körkort är krav.

Välkommen att ansöka
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, den 22 november 2021. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakt Jan Andersson, se kontaktuppgifter.

Ansökan, skicka in ditt CV och personliga brev direkt till: jobba@dynamate.se.

Arbetstid: heltid med tillsvidareanställning

Kollektivavtal: Teknikavtalet.
Placeringsort: Falun.
Kontaktperson: Jan Andersson Verksamhetschef
Tel: 073-6226315
Mail: jan.andersson@dynamate.se

Annonsförsäljare undanbedes.

Om DynaMate
DynaMate erbjuder hållbara tjänster mot svensk industri och är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 130 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner kronor. DynaMates hållbara tjänster möjliggör en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet inom ett flertal områden mot svensk industri. Vi bedriver verksamhet över hela Sverige inom Produktion & Underhåll, Automation samt Maskinservice. DynaMate är en del av Enerco Group AB.

Enerco Group erbjuder högkvalitativa teknik- och underhållstjänster för industrin. Koncernen finns på ett femtontalorter och har omkring 750 medarbetare.

Kontakta mig

Jan Andersson

Verksamhetschef
Ledningen, Produktion & Underhåll

jan.andersson@dynamate.se

023-661 36 44

Maila mig

Dela gärna sidan