DynaMate söker Hårdvarukonstruktör

12 oktober, 2021
Dela gärna sidan

Vill du vara med och utveckla framtidens industri? Vi söker yngre förmåga för hårdvarukonstruktion i Värnamo. Du kommer främst arbeta med konstruktion av elskåp till våra kunder. Tjänsten innefattar ritning, byggnation och installation.

Om tjänsten

Arbetsrollen är perfekt för dig om är junior inom industrin och gärna vill få en stabil grund för att fortsätta din utveckling. Du kommer att arbeta mot ett brett spektrum av kunder inom industrin och få goda möjligheter till interna utbildningar.

Profil för tjänsten

Du är noggrann med ett öga för detaljer. Du kan producera fackmannamässiga ritningar och har grundläggande kunskap inom skåpbyggnation och installation. Du är positiv, gillar utveckling och har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du sätter kunden i fokus och är lyhörd för deras behov och önskemål.

Du är utbildad inom El med dokumenterad yrkesutbildning för elkonstruktion/EPLAN.

Du talar och skriver svenska flytande och har goda språkkunskaper i engelska.

B-körkort är krav.

Välkommen att ansöka

Kollektivavtal: Teknikavtalet.
Placeringsort: Värnamo.
Kontaktperso: Lars Davidsson Platschef.
Tel: 070-595 38 25
Mail: lars.davidsson@dynamate.se

Urval sker löpande: skicka in ditt CV och personliga brev direkt till: jobba@dynamate.se.

Annonsförsäljare undanbedes.

Om DynaMate

DynaMate erbjuder hållbara tjänster mot svensk industri och är ett av de största industriserviceföretagen i Sverige med ca 130 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner kronor. DynaMate är en del av Enerco Group AB.

Dela gärna sidan